Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

mest spilte sang på spotify

Han er stærkt efterfulgt af Tobias Rahim. Til sammenlikning er Beatles.

Spotify Kjaerlighet Ved Forste Lytt Facebook
Spotify Kjaerlighet Ved Forste Lytt Facebook

Web Rapperen Drake stod for fem av de mest spilte sangene på Spotify i sommer.

. Topplista Topp 100 Norge 2022. Er din favorittlåt på lista. Rihanna er den mest spilte kvinnelige artisten. De mest strømmede låtene dette tiåret er.

Mest spilte på Spotify 10 Når Spotify gjør opp jubileumsstatusen er det Drake som er den mest spilte artisten de ti årene. Topp 10 mest spilte artister i Norge hos Spotify. Vi har sjekket ut. Hver gang vi møtes 8.

For øyeblikket i påvente av tilgjengelighet spekulerer flere brukere om de mulige. 80-talls slageren Running up that hill fra 1985 har blitt populær igjen. På en enkel måte få opp en automatisk generert unike Topp 100 spilleliste som er basert på sine egne mest spilte låter fra det siste året. Topp 10 mest spilte låter i Norge.

Tradisjonelt er det soul som er mest populært på Spotify når det gjelder musikk fra sekstitallet. Er din favorittlåt blant topp ti. Spotify Wrapped er landet så det er dén tid på året hvor alle viser verden hvem de har lyttet til mest i år. 2 days agoSpotify har netop delt årets lister over de mest streamede sange artister og album fra 2022 og hvad angår de danske rangeringer er der især én stor mand der har grund til at.

Spotify har oppsummert musikkåret 2022. Shape of You med Ed Sheeran One Dance med Drake Kyla og WizKid Rockstar med Post Malone featuring 21 Savage. Stor tilgang på plater hjemme som vekket interessen i meg. Det startet vel med gitarspilling i nabolaget rockeverksteder.

1 day agoDette er de ti mest spilte låtene på Spotify i Troms i år. Listen er laget ut i fra sangene du har spilt mest mellom 1. Er din favorittlåt blant topp ti. 8 hours agoDu har nok set det på rundt regnet en million Instagram-stories.

Norske hits Topp 100. The Christmas Song Chestnuts Roasting On An Open Fire George Shearing Mel Tormé. Jeg er vokst i en tid hvor vi var så heldige at vi fikk. Er din favorittlåt på lista.

0837 Mest spilte på Spotify 10 Når Spotify gjør opp jubileumsstatusen er det Drake som er den mest spilte artisten de ti årene. Mere End Musik af Benny Jamz. Spotify Wrapped avslører årets mest spilte låter og artister i året som gikk. Låtene fra blant annet VG-lista radio og Spotify charts finner du her.

Ifølge Spotify har 2018. Låten er nå verdens mest avspilte sang på strømmetjenesten Spotify. Gilli ridder på en bølge af succes og indtager endnu engang førstepladsen som den mest streamede artist på Spotify i 2022. 1 day agoDette er de ti mest spilte låtene på Spotify i Nord-Troms i år.

Frans Rasmussen Danish Philharmonic. Grunnen for den nye populariteten. Spotify har oppsummert musikkåret 2022. Til sammenlikning er Beatles.

Vi kan nå røpe hvem dere har elsket aller hardt i 2022 se hele listen nedenfor. De deler også resultatene på sosiale nettverk for å sammenligne dem med fellesskapet. Man kan mao. Mest strømmede artister globalt Bad Bunny Taylor Swift BTS Drake Justin Bieber Mest strømmede låter globalt drivers license - Olivia Rodrigo MONTERO Call Me By Your.

2 days agoBallinciaga har for øyeblikket hele 763641 månedlige lyttere på Spotify ifølge pressemeldingen fra strømmetjenesten.

Spotify Fyller Ti Ar Dette Er De Mest Spilte Latene I Norge Det Siste Tiaret Trdby Adressa No
Spotify Fyller Ti Ar Dette Er De Mest Spilte Latene I Norge Det Siste Tiaret Trdby Adressa No
Nrk P3 Spotify Playlists The Beauty Of Open Access To Data
Nrk P3 Spotify Playlists The Beauty Of Open Access To Data
Smart Tipser Atte Spotify Triks Som Gjor Strommingen Din Bedre Smart Annonsorinnhold Fra Vg Partnerstudio
Smart Tipser Atte Spotify Triks Som Gjor Strommingen Din Bedre Smart Annonsorinnhold Fra Vg Partnerstudio
Frozen Og Swift Solgte Mest
Frozen Og Swift Solgte Mest
Spotify Dominerer Musikkbransjen Men Men Hvor Lett Kan Den Manipuleres Kapital
Spotify Dominerer Musikkbransjen Men Men Hvor Lett Kan Den Manipuleres Kapital

Posting Komentar untuk "mest spilte sang på spotify"